Espanjan kohteet syyslomasuosikkeja

Norwegianin syyslomaviikon suosikkilista on mielenkiintoinen sekoitus sekä vanhoja että uusia suosikkikohteita. Kymmenen suosituimman kohteen listalle mahtuu kaupunki- ja rantalomakohteita sekä näiden yhdistelmiä.

 Espanjan kohteet ovat pitkään olleet erittäin suosittuja Norwegianin matkustajien keskuudessa ja ne ovat syyslomaviikolla lokakuussa listan kärjessä. Malaga on tänä vuonna syyslomaviikon suosituin kohde ja kakkossijalla on Alicante.

 – Kymmenen suosituimman kohteemme lista on tänä vuonna mielenkiintoinen yhdistelmä kaupunki- ja rantakohteita, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson. – Uskon, että monet matkustajamme yhdistävät lomaansa sekä kaupunki- että rantalomailua. Monet suosikkikohteemme tarjoavat tähän erinomaiset mahdollisuudet, hän jatkaa.

 Kymmenen suosituimman kohteen listalla erityisesti Malaga, Alicante, Ateena, Burgas ja Dubrovnik ovat erityisesti kohteita, joissa kaupunkilomailun ja rantalomailun voi yhdistää kätevästi. Suosikkilistan kohteista Amsterdam, Budapest, Dublin ja Rooma ovat taas kaupunkilomien puhdasta aatelia. Kreetalle suuntaavat pääasiassa ne, jotka haluavat vielä kesän lämmön jatkuvan.

 

– On ilahduttavaa, että suosikkikohteidemme lista on näin monipuolinen ja esimerkiksi keväällä käynnistyneet Amsterdamin lennot ovat nopeasti nousseet suosikkilistamme kolmen kärkeen, iloitsee Charlotte Holmbergh Jacobsson.

 Norwegianin syyslomaviikon 42 kymmenen suosituinta kohdetta Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoilla ovat:

  1. Malaga
  2. Alicante
  3. Amsterdam
  4. Ateena
  5. Burgas
  6. Budapest
  7. Kreeta
  8. Dubrovnik
  9. Dublin
  10. Rooma